Uploaded image for project: 'Funtoo Linux'
  1. Funtoo Linux
  2. FL-6353

Problem with autogenerated lang-kit?

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      After the latest pull requests for dev-lang/go (FL-6352 and FL-6342) it seems that there is an error in distributing the new ebuilds.

      I can see the ebuilds in github and Bitbucket but they are not distributed by ego sync.

      ego sync shows for lang-kit:

      Syncing lang-kit branch 1.3-release
      Already on '1.3-release'
      Your branch is up to date with 'origin/1.3-release'.
      HEAD is now at 6ec7a71 updates
      Already up to date.
      

      If I look for 6ec7a71 in Bitbucket I find this commit: https://code.funtoo.org/bitbucket/projects/AUTO/repos/lang-kit/commits/6ec7a71ba25d0add61b660a06fff9cbf9a82db93

       

      When I go to this page the following error pops up:

      refs/heads/master is set as the default branch, but this branch does not exist
      

      Maybe it is because  I get the same error when I go to: https://code.funtoo.org/bitbucket/projects/AUTO/repos/lang-kit/browse

      For the autogenerated lang-kit only the 1.2 and 1.3 branch are existing but not master.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              drobbins drobbins
              Reporter:
              jhan jhan
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: