Uploaded image for project: 'Funtoo Linux'
  1. Funtoo Linux
  2. FL-4989

missing ASM-ATT rules in cmake-utils.eclass causes: media-libs/vulkan-loader-1.0.54.0: fails to build for abi_x86_32 (missing ASFLAGS=--32)

Details

    • Bug
    • Status: Closed
    • Blocks Application
    • Resolution: Fixed
    • None
    • None

    Description

      Saw another user reporting a problem I had quite a while ago on the forums [1] that was also reported on gentoo and now fixed [2]. Applying the gentoo fixes [3][4] made the package compile without errors.

      Added are my own `emerge --info` output, the build.log from me trying to compile earlier and the cmake-utils.eclass file with the fixes from gentoo that made the package compile without errors.

      [1] https://forums.funtoo.org/topic/1601-media-libsvulkan-loader-10540-failed-to-build/

      [2] https://bugs.gentoo.org/625844

      [3] https://gitweb.gentoo.org/proj/kde.git/commit/eclass/cmake-utils.eclass?id=460ffd9c15ee42497bf7a802d097915b71479dd8

      [4]  https://gitweb.gentoo.org/proj/kde.git/commit/eclass/cmake-utils.eclass?id=f73d21cbe6317ec0baa2858a4ce4ead72dc7b832

       

      Attachments

        1. build.log
          138 kB
        2. cmake-utils.eclass
          28 kB
        3. emerge info.txt
          7 kB

        Issue Links

          Activity

            People

              Unassigned Unassigned
              franklyfrank franklyfrank [X] (Inactive)
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: